TÜRK YİYECEKLERİ
Sayfalar
Ana Sayfa
ERSAĞ
ÇORBALAR
ET YEMEKERİ
SEBZE YEMEKLERİ
HAMUR YEMEKLERİ
TATLILAR
TÜRK MEYVELERİ
TÜRK SEBZELERİ
SU ÜRÜNLERİ
PAZARCILAR
KURU GIDALAR
ŞEHİRLER VE YEMEKLER
BAKLİYAT
KURUYEMİŞ
YEMEK RESİMLERİ
SEFİDAB RUŞUR CİLT TAŞI
Blog Listem
ersağ
-
ERSAĞ RESMİ WEP SİTESİ DEĞİLDİR
ERSAĞ
-
RESMİ ERSAG WEP SİTESİ DEĞİLDİR
HAMUR YEMEKLERİ
TÜRK YEMEKLERİ
Türk mutfağı
Hamur işleri
TÜRK YEMEKLERİ
Türk mutfağı
DADAŞ KETESİ
Hamur işleri
İÇLİ KETE
Tortillas, pide ekmek, hamur işleri ve börekler, en popüler Türk mutfağı arasında yer almaktadır . Buna ek olarak, pirinç ve makarna bu sınıfın geniş bir yelpazede ortaya katılır.
Tortillas ve pide pişirme yöntemi genellikle restoranlarda hazırlanır. Bu, bu konuda çok uzman gıda tortilla ve pide salonları ortaya çıkmıştır sevilmesi
nedeniyle Hamur işleri çeşitleri hazırlabilirler yöntemleri ile çok sayıda evde hem de restaurants.Baking veya kızartma börekler hazırlanmış olabilir . Gene uzmanlaşmış pasta börek oda mevcuttur. Kıyma, peynir ve ıspanak en yaygın pasta iç mekanlar arasında yer alıyor. Evde hazır pasta hamur veya pasta unu aşağı açılan kullanarak hazırlanmıştır. Su bir pasta ile açılan yufka hazırlamak çok zordur kaynatılmasından sonra su kullanımı gerektiren bir türüdür. Makarna çeşitleri:
ERŞTE
HAMUR ÇEŞİTLERİ
TATAR BÖREĞİ
MANTI
0 KETE
1. Alt-üst pasta
2. Pasta 3 Bundle. Siyah ceviz
4. Cizleme
5. Domates krep
6. Ekmek et
7. Et
8 pide. Fırında tavuk mantı
9. Gobet pasta
10. Hamsi lokması
11. Havuç krep
12. Haşhaş nokul
13. Ispanak
14 gözleme. Ispanaklı börek
15. Ispanaklı börek
16 Tandoori. Ispanak Filo Pasta
17. Kış kabak pasta
18. Kabak Filo pasta
19. Kıvrımcık
20. Kete 21. Kıyma
22 Gözleme. Kıyma
23 ile yufka. Tandır et pasta
24 kıyılmış. Lahmacun
25. Böreğinin
26. Bükme mercimek pasta
27. Mercimek Ravioli
28. Nohut ekmeği
29. Nokul
30. Paşa mantı
31. Peynir krep 32. Pita ekmeği ile peynir
33. Sigara böreği peynir
34. Peynir Pasta Hamur
35. Pırasa Filo pasta
36. Pasta (peynir, kıyma, et, düz)
37. Puf böreği
38. Bagel
39. Saçaklı mantı
40. Su böreği
41. Yeşil zeytin topuz
42. Çıplak pasta (kabak pasta)
43. Siyah ve varyasyonlar
44. Kek ve varyasyonlar
45. Makarna ve varyasyonlar 46. Ekmekler (Tandır, gözleme, Kesintili, kuru meyve)
47.tatar pasta
48.un boyutlandırma
49.kencer
50.dadaş ketesi
TÜRK YEMEKLERİ
Türk mutfağı
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)