Et Yemekleri Türk mutfağı kebap çoğu, et yemekleri, köfteler ve sulu et türü gıdalar. : Türk mutfağı ağırlıklı olarak 4 farklı şekilde etler hazırlanan odun veya kömür ateşi yöntemi üzerinde Izgara (kebap, ızgara köfte) Kızartma yöntemi (kavrulmuş, kızarmış köfte) Fırın yöntemi (güveç) Tencere yöntemi (tencere pişmiş et yemekleri kapalı) kebaplar genellikle lokantalarda yenen ve ızgara besinler yöntemi tarafından hazırlanmış. İskender döner kebap kebap ve kebap, Adana kebap, şiş kebap türev, Urfa kebabı kebaplar en popüler ... arasında kıyma Köfte, ekmek kırıntıları, soğan ve çeşitli baharatlar, yemek pişirmek tarafından yapılan kalıp. Izgara, suda pişirme, kızartma veya pişirme yapılabilir.İnegöl Köfte köfte boyunca en popüler ülke ve Blue Ball arasında
, sulu et yemekleri, yemekler arasında Güveç, tür ve kağıt kebabı çok çeşitli .Buna ek olarak,
çok sayıda Türk mutfağı, balık, kümes hayvanları ve sakatat yemekleri mevcuttur.
çok sayıda Türk mutfağı, balık, kümes hayvanları ve sakatat yemekleri mevcuttur.
TÜRK YEMEKLERİTÜRK YEMEKLERİTÜRK YEMEKLERİTÜRK YEMEKLERİ